Z-City 1

Z-city is de ultieme zombie shooter! Jij maakt met je team deel uit speciale troepen op een missie in een post-apocalyptisch City Z. Verken de toren van City Z en ontdek de 8 verdiepingen om de top te bereiken. Kunnen jij jouw teamgenoten dit overleven?

Z-City 2 Survivors

Z-city 2 Survivors! De tweede aflevering van onze befaamde zombie shooter! Het verhaal speelt zich nu verder af in de donkere straten van City Z. Nog meer zombies, nog meer kogels en nog meer adrenaline. Ga je het overleven of opgegeten worden door hongerige zombies?

Z-City 3 Antidote

Z-city 3 Antidote! De derde aflevering van Z-City! Onze special forces team is nu op zoek naar een vaccin om de zombie outbreak ten einde te brengen. Zoek je beste teamgenoten bij elkaar en verover de wereld!

Lost Sanctuary

In Lost Sanctuary zijn jij en jouw team schatzoekers. Je bevindt je in een grot, diep onder de grond, en ontdekt de mysterieuze oude stad waar je al zo lang naar op zoek bent. Maar jouw avontuur is nog maar net begonnen…

Station Zarya

Station Zarya is een ruimte basis die vol zit met enge aliens. Wij moeten de basis ontruimen van de enge aliens en de veiligheid van de bewoners garanderen. Laad je wapens en help je team met deze oorlog.

LA Deadzone

Een onbekend virus verspreidde zich snel door Los Angeles. De infectie liet duizenden zombies op straat zwerven. De westkust is ingestort en er zijn nog maar een paar mensen over.

Mission Critical

Mission Critical speelt zich af in een futuristische SciFi-wereld waarin bijna alle jobs geautomatiseerd zijn en door robotpersoneel wordt bediend. Technologiegigant ‘Orbital Innovations’ heeft technische problemen in een van hun productiefaciliteiten. Jij en je team worden gestuurd om de rotzooi op te ruimen.

Paranormal Pest Patrol

Paranormal Pest Patrol is een hilarische game waarin je samen met jouwteam de rol speelt van demonenverdelgers. Onder leiding van de onbezonnen Bill Bashley neemt je team het op tegen een plaag van ondeugende demonen die het huis van een kleine oude oma hebben bezeten.

The Raft

In deze spannende, coöperatieve VR-ervaring gaan jij en je vrienden aan boord van The Raft en verdedigen het moeras tegen een plaag van bovennatuurlijke griezels. Waag je diep in het hart van het moeras, selecteer wapens en gebruik tactieken om je buitenaardse tegenstanders te bestrijden.

Blasters of the Universe

Blasters of the Universe is een coöperatieve shooter. Het is aan generaal Respawn en zijn team van Blasters om dekwaadaardige superheer Alwyn te vernietigen. Jij en je vrienden gaan aan boord van een drop-ship uit 1997 om het universum te redden van uitsterven door toedoen van deze fanatieke hypernerd.

Exa Dimension 12

Extra-dimensioneel reizen is nu realiteit geworden. Extra-dimensioneel Exploration Alliance, EXA is opgericht om de grenzeloze dimensies te verkennen en te beschermen. Jouw team onder leiding van commandant Ric, heeft een onverwachte missie gekregen nadat hun systemen waren onderbroken door een onbekende bron DIMENSIE 12
augustus 2022
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234