Evenementen en B2B

Wij helpen u met

Speciale gelegenheden

Wil je een onvergetelijk event organiseren voor een verjaardag, vrijgezelle feest enz. ? De VR ervaring zal niemand onberoerd laten. Een avond vol fun en sensatie gegarandeerd.

Team Buildings

Een VR Bedrijfsuitje is spannend en intrigerend. Het samen ervaren van de virtuele wereld heeft een positief effect op de samenwerking en teambuilding. Het meeslepende virtual reality personeelsuitje moedigt medewerkers aan om samen te werken. Ondertussen hebben zij de tijd van hun leven.

E-sport evenementen

E-sports is een leuke combinatie van sporten, competetie en fun in een verassende virtuele wereld. Beleef met je vrienden een verassend nieuw manier om samen te sporten.

Ideaal voor je evenementen en de speciale gelegenheden

Evenementen

wij hebben altijd de gepaste oplossing van jouw event.  Standaard bieden wij een aantal pakketten aan, maar aarzel niet te vragen naar onze op maat gemaakte arrangementen.

Paketten

Voor uw event kunt u kiezen uit diverse formules:  

 

Snack & Play arrangement: 

Geniet van drank  en hapjes à volonté tijdens de hele duur van het arrangement samen met 1 spel naar keuze in de VR arena.  

 

Prijzen al vanaf  40,- €/deelnemer*

 

Streetfood arrangement

Keuze uit verschillende verassende “streetfood” buffetten samen met 1 spel naar keuze in de VR arena.  (dranken niet inbegrepen)

  

 

Prijzen al vanaf 65,- €/deelnemer*

 

                                 Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Arrangementen vanaf 20 tot 50 deelnemers.

*Vanaf prijzen op basis van 50 deelnemers.

Catering diensten

 

Dankzij onze cateringpartners verzorgen wij uw event tot in de puntjes.  Uw kiest zelf uit een ruim assortiment aan wereldkeukens. (Italiaans, Frans, Japans, Thais, enz.)

 

Bedrijsuitjes

Wil je het VR bedrijfsfeestje extra speciaal maken? Vraag een op maat gemaakt pakket aan inclusief de loungeruimte om te ontspannen met drankjes en snacks. Zijn er specifieke wensen en/of suggesties? Neem contact met ons op. Wij verzorgen het personeelsfeestje naar wens!